Ook zin in een vakantie?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Het Vakantieschip Prins Willem-Alexander biedt u prachtige vaarvakanties door Nederland en Duitsland. Het Vakantieschip  is speciaal ingericht voor gasten die in een rolstoel zitten of gebruik maken van een rollator. Heeft u een zorgvraag of bent u lichamelijk en/of verstandelijk gehandicapt, dan bent u bij ons aan boord welkom. Tijdens de vakantie ontbreekt het u aan niets en wij helpen u graag om er een prachtige reis van te maken.

Maak kans op een vaarvakantie voor twee personen!

Omdat wij dit jaar voor de tweede keer Dé Aangepaste Vakantiebeurs organiseren, kunt u kans maken op een vaarvakantie met ons Vakantieschip. Kom naar Dé Aangepaste Vakantiebeurs van 26 februari en 2 maart en maak kans op een prachtige reis voor uzelf of voor iemand die u kent en dit hard nodig heeft.

Gratis toegang 

Zien we u ook aan boord van ons Vakantieschip tijdens Dé Aangepaste Vakantiebeurs van 26 februari t/m 2 maart? Kijk op www.aangepastevakantiebeurs.nl voor de verschillende locaties waar het schip deze week aanmeert

Nieuwsbrief

Schrijf u dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en laat ons weten voor wie u de vakantie wilt winnen. Wij houden u graag op de hoogte van het reilen en zeilen van het schip. De winnaar wordt bekendgemaakt na afloop van de beurs, in de laatste week van maart. U ontvangt automatisch bericht van ons.

De voorwaarde voor de winactie kunt u hier vinden