Varen met uw eigen organisatie? 

Op vakantie met het Vakantieschip

Of u nu een vakantie organiseert voor cliënten van uw zorginstelling. Of dat u een locatie zoekt voor de gasten van uw reisorganisatie. Wij zorgen samen met u dat uw gasten een heerlijke en onvergetelijke vakantie krijgen.

Wilt u zoveel mogelijk zelf regelen? Dan houden wij ons meer op de achtergrond. Maar wilt u liever ontlast worden dan zorgen wij voor de nodige ondersteuning.

Wat bieden wij u?

Huurt u het gehele Vakantieschip, dan heeft u de unieke kans om;

  • inspraak te hebben in de vaarroutes
  • de week in te richten zoals u dat zelf graag wilt

Komt u liever met een kleine groep, dan kan dat ook. In dat geval sluit u aan bij een bestaande reis. U heeft dan geen inspraak in de route. Maar we maken wel afspraken over hoe u de week wilt inrichten en welke activiteiten u wilt ondernemen.

Faciliteiten aan boord

Eenmaal op vakantie geniet u optimaal van een heerlijke riviercruise met het Vakantieschip Prins Willem-Alexander.

  • Een compleet aangepast en rolstoeltoegankelijk vakantieschip.
  • 25 Tweepersoons gastenhutten met hoog-laagbedden, televisie en alarmeringssysteem.
  • Aangepaste badkamers en een douchebrancard en hoog/laag douchestoel is aanwezig.
  • U kunt met rolstoel en zelfs met een bed op het zonnedek komen zodat daar heerlijk van het uitzicht en de zon genoten kan worden!

Doelgroep

Voor wie?

Samen met onze vrijwilligers bieden we ouderen, zieken en gehandicapten de mogelijkheid om onbezorgd te genieten van een vaarvakantie aan boord van het Vakantieschip Prins Willem-Alexander. Met onze vrijwilligers zorgen we ervoor dat het u tijdens een vakantie aan niets ontbreekt!

Ouderen, zieken en gehandicapten

U kunt met ons mee wanneer het niet zo makkelijk meer is om zelfstandig te reizen. Tijdens onze reizen is er begeleiding aanwezig en een zorgvrijwilliger helpt met de lichte zorg. Denk hierbij aan hulp bij wassen en aankleden en het aantrekken van een steunkous. Maar ook voor hulp bij insulinespuiten of het aanreiken van uw medicatie.

Verstandelijke beperking

We zijn er ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zorgen dat er aan boord voldoende deskundigheid is om iedereen de juiste begeleiding, structuur en zorg te geven die nodig is.

Familie, vrienden, mantelzorgers

Aan boord bent u ook welkom als u geen zorg of begeleiding nodig hebt. Wanneer u graag samen reist met iemand die wel tot de doelgroep hoort bent u ook van harte welkom.

Organisaties

(Thuis) Zorginstellingen, patiëntenverenigingen, reisorganisaties maken regelmatig gebruik van onze diensten. Het is mogelijk dat u het gehele schip huurt of een gedeelte van het schip. Op deze manier kunt u met de hele afdeling op vakantie of samen met lotgenoten.