ONTDEK ONBEGRENSDE AVONTUREN MET

DÈ AANGEPASTE VAKANTIEBEURS!

 Voor een reisliefhebber is er niets mooiers dan de wereld ontdekken, maar wat als een (mobiliteits)beperking je dromen dreigen in te perken? Van 26 februari t/m 2 maart was De Aangepaste Vakantiebeurs aan boord van het Vakantieschip Prins Willem-Alexander. Maar geen zorgen want in 2025 organiseren we natuurlijk gewoon weer een Aangepaste Vakantiebeurs. Wanneer dat precies gaat zijn… dat weten we nu nog niet, maar dat laten we iedereen weer bijtijds weten!

Het Vakantieschip voer door Nederland!

Van Venlo naar Cuijk, Rotterdam, Zaandam, Kampen tot Utrecht – ons Vakantieschip doorkruiste het hele land om Dé Aangepaste Vakantiebeurs naar jou te brengen. Op deze manier was het Vakantieschip altijd wel een keer in de buurt zodat het voor jou net wat makkelijker was om deze aangepaste beurs te bezoeken. We doen er alles aan om deze Aangepaste Vakantiebeurs zo toegankelijk mogelijk te maken.

Waar je ook bent, wij brengen Dè Aangepaste Vakantiebeurs naar jou toe, omdat we begrijpen dat reizen met beperkingen soms een uitdaging kan zijn.

Iedereen heeft behoefte aan vakantie

Ben je afhankelijk van aanpassingen en is het niet zo makkelijk om aan een vakantie deel te nemen? Maak dan tijdens de Vakantiebeurs kennis met verschillende aanbieders. Tijdens de beurs gaan de bezoekers in gesprek met ervaringsdeskundigen en wordt samen gekeken wat nodig is om een droomvakantie mogelijk te maken. John Vierhouten, directeur Vakantieschip Prins Willem-Alexander licht toe: “We dragen met deze Aangepaste Vakantiebeurs bij aan de doelstelling van onze Stichting Varende Recreatie waarbij we vakanties mogelijk maken voor mensen waar dat net wat minder makkelijk voor is. Het is mooi als mensen mee willen met ons Vakantieschip, maar het is nog mooier als mensen met een beperking net als ieder ander de mogelijkheid hebben om keuzes te maken. Vandaar dat we nu voor de tweede keer deze Aangepaste Vakantiebeurs aan boord van de Prins Willem-Alexander organiseren.”

Inspiratie aan boord!

Aan boord van ons Vakantieschip wachten tal van aanbieders op je, klaar om je te inspireren met mogelijkheden voor aangepaste en inclusieve vakanties. Of je nu droomt van een ontspannen strandvakantie, een avontuurlijke stedentrip, of een cruise met alle voorzieningen die je nodig hebt – wij hebben het allemaal!

Stap binnen in een wereld waar reizen voor iedereen mogelijk is. Onze exposanten staan klaar om hun expertise te delen en je te begeleiden bij het vinden van de perfecte vakantie-ervaring die past bij jouw behoeften en wensen.

Meer dan een Beurs – Een Beleving!

Dè Aangepaste Vakantiebeurs is meer dan alleen een beurs; het is een beleving die je niet wilt missen! Verwacht een inspirerende omgeving, boeiende gesprekken en de nieuwste trends op het gebied van toegankelijk reizen. Ontmoet gelijkgestemde reisliefhebbers, deel ervaringen en ontdek hoe de wereld aan je voeten ligt, ongeacht jouw beperking.

En vergeet niet, dit alles gebeurt in een warme en gastvrije sfeer waar iedereen welkom is. Ongeacht je achtergrond, leeftijd of beperking – bij Dè Aangepaste Vakantiebeurs draait het om inclusiviteit en het waarmaken van jouw vakantiedromen!

Toegankelijkheid

Het Vakantieschip is volledig toegankelijk voor mensen die in een rolstoel zitten en minder mobiel zijn. Er zijn brede gangen, liften en aangepaste toiletten. Ook zijn er de hele week vrijwilligers aanwezig die graag een handje helpen als dat nodig is.

Benieuwd naar wat Dè Aangepaste Vakantiebeurs voor jou kan betekenen?

Bezoek onze website www.aangepastevakantiebeurs.nl voor het volledige programma, deelnemende exposanten en praktische informatie. Ontdek de wereld van onbegrensde mogelijkheden en bereid je voor op een reis vol inspiratie en avontuur!

www.aangepastevakantiebeurs.nl voor meer informatie!