2025

DÈ AANGEPASTE VAKANTIEBEURS

Het laatste nieuws

Bezoek gratis Dé Aangepaste Vakantiebeurs bij jou in de buurt!

Van maandag 26 februari t/m zaterdag 2 maart

Stap aan boord van het Vakantieschip voor onze tweede Aangepaste Vakantiebeurs. In 2023 hebben we deze beurs voor het eerst georganiseerd, en in 2024 doen we dat opnieuw!

Wij begrijpen dat een vakantie niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom organiseren we opnieuw deze bijzondere beurs, speciaal voor mensen met een beperking. Aan boord vind je inspirerende en toegankelijke vakanties en bestemmingen. Het Vakantieschip vaart door Nederland en brengt de beurs naar jou toe. De kans is dus groot dat het Vakantieschip tijdens de Aangepaste Vakantiebeurs een keer bij jou in de buurt is. Dus geen lange reistijden!

Ontdek je volgende droomvakantie in een comfortabele en toegankelijke omgeving.

Bezoek gratis Dé Aangepaste Vakantiebeurs bij jou in de buurt!

Van maandag 26 februari t/m zaterdag 2 maart

Stap aan boord van het Vakantieschip voor Dé Aangepaste Vakantiebeurs voor mensen met een beperking. Ontdek je volgende droomvakantie in een comfortabele en toegankelijke omgeving. Je kan ons bezoeken in Roermond, Cuijk, Rotterdam, Zaandam, Kampen en Utrecht.

In welke plaatsen kon je de Aangepaste Vakantiebeurs bezoeken?

Dag Datum Adres
Maandag 26-feb-2024 Roermond
Dinsdag 27-feb-2024 Cuijk
Woensdag 28-feb-2024 Rotterdam
Donderdag 29-feb-2024 Zaandam
Vrijdag 1-mrt-2024 Kampen
Zaterdag 2-mrt-2024 Utrecht

Toegankelijkheid

We willen het mensen graag makkelijker maken waarvoor een vakantie niet zo vanzelfsprekend is. Tijdens de Aangepaste Vakantiebeurs zal het schip door een groot deel van Nederland varen en de Vakantiebeurs komt op deze manier naar de mensen toe. En niemand hoeft zich zorgen te maken of de locatie wel toegankelijk is, want het schip is volledig aangepast voor mensen met een rolstoel. Brede gangen, liften en aangepaste toiletten.