Belactie met de Vriendenloterij

Samenwerking met de VriendenLoterij!

30 Augustus houden wij een actie in samenwerking met de VriendenLoterij zodat wij het Vakantieschip nog beter kunnen aanpassen voor onze gasten met een handicap en een zorgvraag.

Het Vakantieschip is speciaal aangepast voor mensen die in een rolstoel zitten of gebruik maken van een rollator. Het schip heeft daarom ruime gangen, grote aangepaste toiletten en badkamers. De liften zijn zo groot dat je er met bed en al in kan.

En daar zijn we blij mee! Want daarom kunnen we elke week mensen meenemen waar een vakantie niet zo makkelijk voor is. Maar we hebben ook de wens om nog een aantal extra aanpassingen te doen, zodat het voor iemand met een handicap nog prettiger wordt om met ons op vakantie te gaan. We willen dan ook graag een aantal extra aangepaste toiletten aan boord realiseren. En wanneer het mogelijk is willen we ook graag een extra aangepaste badkamer maken.

Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig! Daarom houden wij een actie in samenwerking met de VriendenLoterij!

Op 30 augustus tussen 18:30 uur en 22:00 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de
vraag of je wilt gaan meespelen in de VriendenLoterij voor de Stichting Varende Recreatie.

En dit is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan de Stichting Varende Recreatie
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking wordt elk uur een winnaar bekend gemaakt van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN!
  • Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 250.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen
  • Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 135 musea en ontvang je tot wel 50% korting op musicals, dierenparken, films en andere leuke uitjes.

Binnenkort ontvangen onze vrijwilligers en gasten een mail met de vraag of zij wel of niet gebeld willen worden deze avond. Heb je geen mail ontvangen en wil je wel graag gebeld worden omdat je ook mee wilt spelen met de VriendenLoterij? Vul dan hier je gegevens in. En wij nemen 30 augustus contact met je op!

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we ons Vakantieschip nog beter kunnen aanpassen.

Daar gaan we samen voor toch?

Met vriendelijke groet,
John Vierhouten