Klanttevredenheidsonderzoek

 

Klanttevredenheidsonderzoek

Na afloop van onze eigen reizen houden wij altijd een klanttevredenheidsonderzoek. En we geven graag zo halverwege het jaar een glimp van de recente ervaringen van onze gasten. Zoals weergegeven in ons recente klanttevredenheidsonderzoek. Het is mooi om te zien hoe onze inzet en toewijding een blijvende indruk hebben achtergelaten.

Een van onze gewaardeerde gasten deelde haar mening en zei: “Wat hebben wij genoten van de enorme inzet van alle vrijwilligers en medewerkers om ons een geweldige week te bezorgen. Gastvrijheid stond hoog in het vaandel en de wil om al het mogelijke te doen om het je naar de zin te maken.” We zijn blij dat de toewijding van onze vrijwilligers en bemanning zo opgemerkt wordt, en we blijven dan ook ons uiterste best doen om de gasten elke week weer een mooie beleving te geven.

Een ander aspect dat bijdroeg aan de gastvrijheid was ons all-inclusive beleid, waarbij klanten niet hoeven na te denken over consumpties. Ontbijt, lunch, diner en alle drankjes zijn namelijk bij de prijs inbegrepen. Dit werd zeer gewaardeerd en droeg bij aan een zorgeloze sfeer. Ook de kok en haar team worden zeer gewaardeerd en deze zorgen elke keer weer voor culinaire hoogstandjes, wat de vakantie nog onvergetelijker maakt.

We begrijpen dat enkele klanten het gemis van een eigen toilet en badkamer hebben opgemerkt. We willen benadrukken dat deze voorzieningen noodzakelijk zijn voor degenen die hiervan afhankelijk zijn, en we blijven ons inzetten om het comfort van al onze gasten te waarborgen.

De cijfers uit het klanttevredenheidsonderzoek spreken voor zich: 90% van onze klanten zou deze vakantie aan anderen aanbevelen, terwijl maar liefst 95% graag nog een keer met ons op vakantie zou willen. Enkele opmerkingen uit het onderzoek benadrukken dit gevoel; de uitstekende zorg en respect voor ons team, en de dankbaarheid voor de mogelijkheid om zelfs op bed te kunnen dineren.

Dank aan alle vrijwilligers, bemanning en personeel die heeft bijgedragen aan het succes van deze ervaringen! Samen blijven we mooie vaarvakanties organiseren en unieke momenten delen die een glimlach op ieders gezicht toveren.

Wilt u ook graag mee met het Vakantieschip? Kijk dan hier voor ons aanbod!