Liefdadigheidsdiner

Deze dag is voorbij! U kunt zich niet meer inschrijven.

Zaterdag 2 september organiseren wij een liefdadigheidsdiner aan boord van het Vakantieschip.

Het Vakantieschip nodigt u uit voor een bijzondere avond!

Het Vakantieschip organiseert een Walking Dinner aan boord van het Vakantieschip. De Stichting Varende Recreatie heeft als missie om vakanties mogelijk te maken voor ouderen, zieken en gehandicapten. Voor deze groep mensen is het niet zo makkelijk en vanzelfsprekend om er even op uit te kunnen. De vraag naar aangepaste vaarvakanties is groot maar een aangepaste vakantie met extra zorg kost meer geld dan een reguliere vakantie, omdat er voorzien moet worden in een zorgvakantie. Hierdoor is het niet voor iedereen binnen de doelgroep mogelijk om met ons mee te gaan. Zij hebben bijvoorbeeld de financiële middelen niet om de totale vakantie te kunnen bekostigen. De Stichting wil de vakanties met het Vakantieschip graag betaalbaar houden en daarom organiseren wij 2 september een liefdadigheidsdiner aan boord van het Vakantieschip.

Op zaterdag 2 september bent u van harte welkom aan boord van het Vakantieschip in Dordrecht. De avond begint om 17:00 uur en belooft een unieke ervaring te worden.

Het programma ziet er als volgt uit:

17:00 – Inloop: De gasten worden hartelijk verwelkomd aan boord van het Vakantieschip.

17:30 – Start rondvaart naar Rotterdam: Samen met de gasten zult u genieten van een ontspannen vaartocht naar Rotterdam.

18:00 – Start Walking Dinner: Een smakelijk avontuur! Het Walking Dinner vindt plaats in de Grote Salon en op het Zonnedek van het schip. Hier is ook een cocktailbar waar de lekkerste cocktails voor u worden gemaakt.

20:30 – 23:00 – Vuurwerkshow: Terwijl u geniet van het spectaculaire uitzicht op Rotterdam en de Erasmusbrug, kunt u een betoverende vuurwerkshow ervaren.

Tijdens het evenement heeft u ook de mogelijkheid om een rondleiding over het schip te krijgen en meer te weten te komen over het Vakantieschip en de Stichting Varende Recreatie.

23:30 – 24:00 – terug in Dordrecht: Het schip zal weer aanmeren in Dordrecht, waar u het schip kunt verlaten.

De kosten voor deelname aan dit evenement bedragen €125. We willen graag benadrukken dat van elke €125 die we ontvangen, €50 naar het goede doel, het

Vakantieschip, gaat. Met uw bijdrage kunnen we onvergetelijke vakanties mogelijk maken voor ouderen, zieken en gehandicapten.

Wilt u deelnemen aan dit evenement? Dan nodigen wij u uit om uw aanwezigheid te bevestigen voor 7 augustus door u via onderstaande link aan te melden.

Aanmelden – Liefdadigheidsdiner

Wij kijken er naar uit om u aan boord van het Vakantieschip te verwelkomen en samen een onvergetelijke avond te beleven!