Vaart u met ons mee?

Wilt u mee op vaarvakantie?

Dat kan met ons aangepaste Vakantieschip Prins Willem-Alexander! Een aantal weken per jaar kunt u alleen of met uw vrienden en familie deelnemen aan een riviercruise. Met het schip varen we door Nederland, Duitsland en België. We meren aan in sfeervolle havenstadjes en pittoreske dorpjes. We doen regelmatig de Waddeneilanden aan en gaan dan naar Terschelling. Hier wordt u met de paardentram opgehaald voor een mooie excursie. Of vaar mee naar Duitsland met de mooie stadjes langs de oevers van de Rijn.

Wat bieden wij u?

Een unieke kans om samen met ons op vakantie te gaan. Aan boord zijn vrijwilligers die zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Ontbijt, lunch, diner en de drankjes zijn bij de prijs inbegrepen. Dus u kan een week lang genieten van een all-inclusive arrangement.

Heeft u zorg nodig?

Het Vakantieschip is een rolstoeltoegankelijk schip. U kunt mee wanneer u gebruik maakt van een rollator of rolstoel. En wanneer u volledig bedlegerig bent kunt u zelfs met bed en al op het zonnedek komen. Er gaan professionele vrijwilligers mee met ervaring in de zorg, zij geven u tijdens de vakantie de (lichte) zorg die u nodig heeft.

Varen in 2023

Gaat u met ons mee op vakantie? Meld u dan snel aan voor één van onderstaande reizen!

9 daagse reis naar Duitsland  – 26 maart t/m 3 april  DEZE REIS ZIT VOL
Arnhem Königswinter Koblenz Cochem Braubach Mainz
Andernach Keulen Arnhem Prijs  p.p.  €1.699
6 daagse reis naar Duitsland  – 3 april t/m 8 april  DEZE REIS IS AANGEPAST
Arnhem Königswinter Boppard Rüdesheim Keulen Arnhem Prijs p.p.€1.149
6 daagse reis naar de Waddeneilanden  – 9 april t/m 14 april
Arnhem Deventer Harlingen Terschelling Enkhuizen Lemmer Prijs p.p    €999
6 daagse reis naar Nederland  – 25 juni t/m 30 juni
Zwijndrecht Gouda Maassluis Willemstad Gorinchem Zwijndrecht Prijs p.p.   €999

*prijzen p.p. zijn op basis van een tweepersoonshut. Indien u andere wensen heeft neem dan contact met ons op. De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud. Onder bijzondere omstandigheden kan een toeslag voor bijv. brandstof worden gerekend.

*Vaarroutes zijn afhankelijk van nautische invloeden zoals waterstanden en weersverwachtingen en kunnen derhalve afwijken van de bovengenoemde routes.

Varen in 2023

Gaat u met ons mee op vakantie? Meld u dan snel aan voor één van onderstaande reizen!

9 daagse reis Duitsland  DEZE REIS ZIT VOL
26 maart t/m 3 april
Arnhem, Königswinter, Koblenz, Cochem, Braubach, Andernach, Keulen, Arnhem Prijs   €1.699
6 daagse reis naar Duitsland – REIS IS AANGEPAST 
3 april t/m 8 april
Arnhem, Königswinter, Boppard, Rüdesheim, Keulen, Arnhem Prijs  €1.149
6 daagse reis naar Nederland 
9 april t/m 14 april
Arnhem, Deventer, Harlingen, Terschelling, Enkhuizen, Lemmer Prijs   €999
6 daagse reis naar Nederland 
25 juni t/m 30 juni
Zwijndrecht, Gouda, Maassluis, Willemstad, Gorinchem, Zwijndrecht Prijs   €999
*de prijzen zijn p.p. op basis van een tweepersoonshut. Indien u andere wensen heeft neem dan contact met ons op. De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud. Onder bijzondere omstandigheden kan een toeslag voor bijv. brandstof worden gerekend.
*Vaarroutes zijn afhankelijk van nautische invloeden zoals waterstanden en weersverwachtingen en kunnen derhalve afwijken van de bovengenoemde routes.

Online aanmelden gaat sneller. Maar wilt u toch liever een formulier invullen dan kan dat. Print onderstaande formulier uit, vul het in en stuur het naar Postbus 428, 3840 AK in Harderwijk. Of maak er een foto van en mail het naar info@vakantieschip.nl

inschrijfformulier – gast – 2023

Flyer 2023

Faciliteiten aan boord

Eenmaal op vakantie geniet u optimaal van een heerlijke riviercruise met het Vakantieschip Prins Willem-Alexander.

  • Een compleet aangepast en rolstoeltoegankelijk vakantieschip.
  • 25 tweepersoons gastenhutten met hoog-laagbedden, televisie en alarmeringssysteem.
  • Aangepaste badkamers en er is een douchebrancard en hoog/laag douchestoel aanwezig.
  • U kunt met rolstoel en zelfs met een bed op het zonnedek komen, zodat daar heerlijk van het uitzicht en de zon genoten kan worden!

Doelgroep

Voor wie?

Samen met onze vrijwilligers bieden we ouderen, zieken en gehandicapten de mogelijkheid om onbezorgd te genieten van een vaarvakantie aan boord van het Vakantieschip Prins Willem-Alexander. Met onze vrijwilligers zorgen we ervoor dat het u tijdens een vakantie aan niets ontbreekt!

Ouderen, zieken en gehandicapten

U kunt met ons mee wanneer het niet zo makkelijk meer is om zelfstandig te reizen. Tijdens onze reizen is er begeleiding aanwezig en een zorgvrijwilliger helpt met de lichte zorg. Denk hierbij aan hulp bij wassen en aankleden en het aantrekken van een steunkous. Maar ook voor hulp bij insulinespuiten of het aanreiken van uw medicatie.

Verstandelijke beperking

We zijn er ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zorgen dat er aan boord voldoende deskundigheid is om iedereen de juiste begeleiding, structuur en zorg te geven die nodig is.

Familie, vrienden, mantelzorgers

Aan boord bent u ook welkom als u geen zorg of begeleiding nodig hebt. Wanneer u graag samen reist met iemand die wel tot de doelgroep hoort bent u ook van harte welkom.

Organisaties

(Thuis) Zorginstellingen, patiëntenverenigingen, reisorganisaties maken regelmatig gebruik van onze diensten. Het is mogelijk dat u het gehele schip huurt of een gedeelte van het schip. Op deze manier kunt u met de hele afdeling op vakantie of samen met lotgenoten.

Vaarvakanties in 2023

Op dit moment zijn de vaarroutes voor 2023 nog niet definitief bekend.

Wel weten we dat we volgend jaar weer een aantal individuele reizen met ons schip gaan aanbieden. De eerste helft van het jaar gaan we in ieder geval vier reizen organiseren. Waarvan één 9 daagse reis naar Duitsland!

U kunt aan ons doorgeven dat u graag informatie ontvangt. Dan zorgen wij ervoor dat u direct wordt geïnformeerd wanneer de vaarroutes en de data bekend zijn!