Nieuwsbrief september

Drie goede redenen om mee te gaan met het Vakantieschip

Er zijn heel veel goede redenen te bedenken om op vakantie te gaan met het Vakantieschip Prins Willem-Alexander. Want als je met ons op vakantie gaat kun je heerlijk genieten van een steeds veranderende omgeving, van heerlijk eten en een all-inclusive arrangement. Maar ik wil voor nu graag drie redenen extra uitlichten.

1. Het Vakantieschip is volledig aangepast.
Het schip is speciaal gebouwd voor mensen met een beperking. Er zijn brede gangen, ruime toiletten en er zijn hoog/laag bedden in alle hutten aanwezig. De badkamers zijn zo ruim dat je er wel met drie rolstoelen naar binnen zou kunnen. Verder kan je met bed en al op het gehele schip komen.

2. Warmte en gezelligheid
Uit het klanttevredenheidsonderzoek blijkt elke week weer dat de warmte en gezelligheid van de vrijwilligers zo enorm gewaardeerd wordt. Als gast wordt je volledig in de watten gelegd en er is (bijna) niets teveel voor onze vrijwilligers. Ze staan graag voor iedereen klaar en hebben tijd voor iedereen.

3. Maatwerk
Zijn er speciale hulpmiddelen nodig? Dan regelen wij deze voor u. Wilt u graag dat er een vrijwilliger mee gaat met de stadswandeling zodat uw rolstoel wordt geduwd, dan is ook dat geen probleem. Wilt u graag met meerdere personen op vakantie? Ook dat is mogelijk. Heeft u speciale wensen, laat het ons weten en we gaan samen kijken wat er mogelijk is.

Heeft u ook zo’n zin om op vakantie te gaan?
U kunt nog met ons mee in oktober, november of december!