Bestuursleden gezocht

Bestuursleden gezocht

Irene Vriens, voorzitter van Stichting Varende Recreatie vertelt dat zij er trots op is om voor deze Stichting werkzaam te zijn. Vanaf 1978 ken ik deze organisatie al. 10 Jaar heb ik met de zorgorganisatie, waar ik toen werkte, mee gevaren met de vakanties die zij organiseerde. En de laatste 20 jaar dat ik bestuurder was van een zorgorganisatie zijn de bewoners ook elk jaar mee geweest met een bewonersvakantie. Het is namelijk zo’n mooi concept dat je samen met de bewoners, medewerkers en vrijwilligers kan varen door Nederland en Duitsland. Aan het einde van de week ben je een hecht team geworden en heb je de bewoners opeens op een heel andere manier leren kennen. Een goed gevoel wat ook na de vakantie nog lang binnen de organisatie aanwezig is.

En nu ben ik sinds 1 januari van dit jaar de uitdaging aangegaan om als voorzitter aan de slag te gaan. Er liggen een hoop leuke opdrachten te wachten waar wij als bestuur en directie mee aan de slag moeten. Welke koers gaan we varen? Zijn er andere manieren om vaarvakanties te organiseren? Hoe geven we antwoord op de verduurzamingsopdracht? En ga zo maar door.

Een aantal bestuursleden zitten aan het einde van hun termijn, en daarom zijn we op zoek naar drie nieuwe bestuursleden. Leuk om met een nieuw team vol nieuwe energie aan de slag te gaan met alle uitdagingen.

Ik nodig mensen dan ook van harte uit om op deze vacature te solliciteren!

 

Naar de vacature!