Even voorstellen: Susanne van den Ende

Ik ben Susanne van den Ende en sinds 1 september 2022 werkzaam bij de Stichting Varende Recreatie. Ik woon in Monster (vlakbij Den Haag), ben 55 jaar, 33 jaar getrouwd met Ben en heb twee lieve dochters: Fabiënne van 26 en Marieke van 28 jaar. Ik wandel graag, houd van tuinieren, klussen, ga graag op vakantie en doe aan sportklimmen in een klimhal maar het liefst in de natuur aan een rotswand. Samen met mijn man heb ik gedurende bijna 8 jaar een winkel gerund in cadeau- en interieurartikelen in Winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk, maar de meeste werkervaring heb ik opgedaan als secretaresse/administratief medewerker op notaris- en advocatenkantoren.
Op een gegeven moment besefte ik mij dat ik wat anders wilde gaan doen: iets nuttigs voor de maatschappij, iets voor een ander gaan betekenen. Dat is precies wat de stichting doet: vaarvakanties organiseren voor ouderen, zieken en gehandicapten, voor mensen die vaak zijn aangewezen op speciale aanpassingen/hulpmiddelen en voor wie een vakantie niet vanzelfsprekend is. Dat ik aan dit mooie doel een steentje mag bijdragen als commercieel administratief medewerker: hoe mooi is dat!