Gaat u ook mee?

 

Wat hebben we genoten!

Begin van het jaar zagen we in de KBO-PCOB een advertentie staan van het Vakantieschip vertelt Hans Kuilboer. Omdat mijn vrouw, Riet, in een rolstoel zit en we zelf niet meer zo makkelijk kunnen reizen trok dit aangepaste Vakantieschip ons wel erg aan! We hebben ons dan ook direct aangemeld.

De reis zou naar Duitsland gaan… helaas de waterstand zat dit jaar niet mee en we werden vooraf persoonlijk gebeld met het nieuws dat we naar Nederland en België zouden gaan. Het werd een reis richting Zeeland, Antwerpen en Rotterdam. Maar wat hebben we genoten. Zelfs zoveel dat we ons direct voor een tweede reis hebben aangemeld. En omdat er net twee gasten hadden geannuleerd konden we mee!

Deze keer ging de reis naar Terschelling via Kampen en Makkum. Aan boord kregen we een warm onthaal en was het of we niet weggeweest waren. Wat een warm bad! Eenmaal in Terschelling kon je mee met de huifkarrentocht. Een hele klus om alle rolstoelers in de kar te krijgen. Maar wel heel fijn dat dat mogelijk is.

Al met al hebben we dit jaar kunnen genieten van twee fantastische vaarvakanties. We kijken uit naar volgend jaar want dan willen wij zeker ook weer mee!

Groeten, Hans en Riet Kuilboer.

Wilt u ook mee met het Vakantieschip?

In november organiseren wij nog twee kerstreizen. Meld u snel aan zodat u mee kan naar de kerstmarkten in Duitsland

Of kijk hier voor meer informatie