Wie was er in 2023

Wie stonden in 2023 op de Aangepaste Vakantiebeurs?

In 2023 organiseerde het Vakantieschip voor het eerst een Aangepaste Vakantiebeurs voor mensen die minder mobiel zijn, een (lichamelijke of verstandelijke) beperking hebben of in een rolstoel zitten. Een vakantie is voor hen vaak niet vanzelfsprekend. Tijdens deze week deelde een geselecteerde groep aanbieders van aangepaste vakanties informatie en inspiratie voor bijvoorbeeld verre reizen, riviercruises of camping trips.

Samen met andere aanbieders van aangepaste vakanties organiseerde het Vakantieschip de Aangepaste Vakantiebeurs. Aan boord waren aanwezig: Sailwise, Buitenhof Reizen, Eelke Droomt, Buitengewoon Reizen, Schipper mag ik ook eens varen, Landgoed Nuwenhuys, Stichting Handicamp, Stichting Avavieren, Sjaak Pach Stichting, Reisburo Vakantie & Zorg, De Vrije Vogel, A tot Z reizen, Stichting Heinz Reizen, de Pieper Horizon, World Servants en Stichting on Wheels.

De beurs was een groot succes voor zowel de aanbieders van aangepaste vakanties als voor de bezoekers van de Aangepaste Vakantiebeurs.