Helpt u ook mee?

 

Op het Vakantieschip streven we er altijd naar om onze vaarvakanties voor iedereen toegankelijk en onvergetelijk te maken.

Het Vakantieschip is al volledig aangepast voor mensen met een zorgbehoefte en voor mensen die gebruik maken van een rollator, rolstoel of scootmobiel. Maar we geloven dat we nog verder kunnen gaan om deze reiservaring van iedereen te verbeteren.

Daarom hebben we uw hulp nodig! We hebben plannen om extra aangepaste toiletten en een extra aangepaste badkamer aan boord van ons schip te plaatsen. Deze aanpassingen zullen het voor onze gasten veel gemakkelijker maken om zelfstandig naar het toilet te gaan, wat hun zelfstandigheid en privacy aan boord ten goede komt.

We hebben al geweldige feedback van onze gasten ontvangen, zoals deze:

“Deze vakantie is ons 100% meegevallen. Wij zijn door verschillende omstandigheden al 9 jaar niet op vakantie geweest en door lichamelijke achteruitgang was een keuze voor deze reis wel een beetje moeilijk. Na de koffie moest ik naar het toilet en kon gelijk kennis maken met de tillift. Wat een verademing. Het ging boven verwachting goed. Mede door de vrijwilligers. Een diepe zucht van verlichting mijnerzijds.”

“Ja, ik ben in april met jullie mee geweest naar Duitsland. Het was een prachtige reis, en de verzorging en vrijwilligers verdienen een grote pluim.”

Om deze plannen te realiseren en meer van zulke positieve verhalen mogelijk te maken, hebben we uw steun nodig. Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons een stap dichter bij het bereiken van onze doelen en het bieden van een nog betere ervaring aan al onze gasten.

Dus, laten we samenwerken om onze reizen nog toegankelijker en onvergetelijker te maken. U kunt een verschil maken door vandaag nog een donatie te doen. Samen kunnen we meer mensen in staat stellen te genieten van een vaarvakantie met het Vakantieschip.

Wilt u graag een donatie doen? Klik dan hier!

We danken u hartelijk voor uw steun!

Tot ziens aan boord!

John Vierhouten