Beste aanbieder van aangepaste vakanties,

Na het grote succes eerder dit jaar en de vele verzoeken om nog een editie van deze bijzondere beurs aan boord van het Vakantieschip Prins Willem-Alexander te organiseren, is het met genoegen dat ik kan bevestigen dat de tweede Aangepaste Vakantiebeurs zal plaatsvinden in 2024 van 26 februari t/m 2 maart

Ons doel is om vakanties voor iedereen toegankelijk te maken, vooral voor degenen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Tijdens de Aangepaste Vakantiebeurs zal het schip door een groot deel van Nederland varen, en de beurs zal zo letterlijk naar de mensen toe komen. Niemand hoeft zich zorgen te maken over de toegankelijkheid van de locatie, want ons schip is volledig aangepast voor rolstoelgebruikers, met brede gangen, ruime liften en aangepaste toiletten.

Tijdens de beurs zullen tal van vakantieaanbieders aanwezig zijn, gespecialiseerd in aangepaste vakanties voor mensen met een beperking.

Het is vanaf heden mogelijk om een stand te huren gedurende deze week. U kunt ervoor kiezen om de hele week een stand te huren of slechts enkele dagen met ons mee te varen. We varen van Venlo, naar Cuijk en gaan dan naar Rotterdam en Zaandam. Vervolgens varen we nog naar Kampen en tot slot eindigen we de beurs in Utrecht.

Kijk hier voor meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen.

En klik hier om je aan te melden

Ik hoop u van harte te verwelkomen tijdens de tweede Aangepaste Vakantiebeurs!

Met vriendelijke groet,

John Vierhouten

Directeur Stichting Varende Recreatie