Een vaarvakantie gewonnen!

Piet Holtkamp deelt zijn onvergetelijke reisavontuur met het Vakantieschip Prins Willem-Alexander

Het was een week vol bijzondere momenten voor Piet Holtkamp, voormalig Nederlands kampioen boksen. Vorig jaar tijdens de Supportbeurs heeft de kleindochter van Piet een reis gewonnen met het Vakantieschip Prins Willem-Alexander. En dankzij zijn kleindochter kon hij nu met zijn dochter Esther deze prachtige vaarreis maken.

24 Jaar geleden veranderde Piet’s leven ingrijpend toen een ongelukkig incident hem trof. Een onderdeel viel van zijn kraan en veroorzaakte een dwarslaesie, waardoor hij in een rolstoel belandde. Maar Piet is altijd een doorzetter geweest, met een enorm positieve kijk op het leven.

Samen met zijn dochter Esther, maakte Piet een prachtige vakantie door Nederland en België en bezochten onder andere Middelburg, Antwerpen en Schoonhoven.

De ontvangst aan boord was hartverwarmend, zoals Esther benadrukte. Het hele team van vrijwilligers stond klaar om hen welkom te heten. En het was direct duidelijk dat zij met veel enthousiasme ervoor gingen zorgen dat iedereen een geweldige tijd zou hebben. Tijdens de week genoten ze vooral van de momenten waarop ze van boord gingen om de verschillende plaatsen te verkennen. Esther voegde eraan toe dat Schoonhoven met zijn schitterende lichtjes en prachtige zilverwerk een van hun favoriete stops was. Hier kocht Piet zelfs een mooie zilveren ketting voor zijn vrouw Carla.

Carla, de vrouw van Piet, vertelde dat ze haar hele leven al last heeft gehad van vaarangst. Daarom vergezelde Esther haar vader op deze bijzondere reis. Voor Esther was het een bijzondere kans om samen met haar vader op vakantie te gaan. Want wanneer ga je nu als dochter samen met je vader op vakantie!

Esther deelde haar enthousiasme voor de activiteiten aan boord, zoals de gezellige Bingoavonden waar iedereen in de prijzen viel, en de onvergetelijke dansavonden. Het was zo leuk dat een vrijwilliger met Piet wilde dansen! Een ander hoogtepunt voor Piet was zijn bezoek aan de stuurhut, waar hij de kapitein mocht vergezellen. En vult Esther aan, het eten was ook heerlijk. Het leek wel een sterrenrestaurant.

Nu is Piet weer terug thuis bij zijn vrouw Carla, waar hij zijn tijd graag besteedt aan zijn hobby: houtbewerking. Deze passie begon toen hij in een revalidatiecentrum was en mensen hem aanmoedigden om iets met hout te doen. Sindsdien maakt hij houten speelgoed dat hij weggeeft aan kinderen en kinderdagverblijven.

Eén ding is zeker, Piet heeft enorm genoten van deze bijzondere reis en koestert samen met zijn dochter de mooie herinneringen!

 

Helpt u ook mee om een vakantie mogelijk te maken voor mensen zoals Piet? Word dan nu donateur