Belactie met de VriendenLoterij

Belactie in samenwerking met de VriendenLoterij

Donderdagavond 21 september hebben we nogmaals een aantal enthousiaste vrijwilligers gevonden die ons gaan helpen met een tweede belactie. Onlangs hadden we een hele leuke avond gehad waarbij we flink wat mensen hebben gesproken die het Vakantieschip een warm hart toedragen!

Omdat we deze avond lang niet iedereen hebben kunnen bellen heeft de VriendenLoterij ons aangeboden om een tweede avond te organiseren.

Het kan dus zijn dat je 21 september tussen 19:00 uur en 21:30 uur gebeld gaat worden door een vrijwilliger van het Vakantieschip met de vraag of je een lot wilt kopen van de VriendenLoterij. Je maakt dan kans op tal van mooie prijzen en tegelijkertijd steun je met elk lot dat meespeelt het Vakantieschip.

Wat gaan wij doen met het geld dat wij ontvangen? 

Wij gaan aan boord extra aangepaste toiletten maken zodat ons Vakantieschip nog beter wordt aangepast!

En speel je al mee met de VriendenLoterij? Dan kun je jouw lot koppelen aan de Stichting Varende Recreatie zodat ook van dat lot minimaal 40% van de inleg naar onze Stichting Varende Recreatie gaat.

Je belt naar de VriendenLoterij 088 – 020 1020 en geeft door dat je de Stichting Varende Recreatie wilt steunen. Onze unieke benicode is: 20977

Wil je liever geen lot kopen, maar wil je ons toch graag steunen dan kan dat ook door een donatie te doen. Kijk daarvoor op de donatiepagina. 

Wanneer je liever niet gebeld wilt worden. Of juist zeker wil zijn dat je wel gebeld wordt deze avond. Dan kun je dit doorgeven via dit formulier.

Iedereen alvast hartelijk dank voor zijn steun!

Het Vakantieschip