Het was een mooie avond!

Wat een geweldige avond was het afgelopen zaterdag aan boord van het Vakantieschip!

We waren vereerd om maar liefst 100 gasten te mogen verwelkomen voor ons liefdadigheidsdiner. Onze gasten hebben genoten van een onvergetelijke avond, omringd door warm gezelschap en een adembenemend uitzicht op de skyline van Rotterdam, terwijl ze zich tegoed deden aan een heerlijk 8-gangen diner.

We hebben prachtige reacties ontvangen over deze avond:

“Geweldig genoten, complimenten voor de organisatie, de bemanning, het kombuis team en alle andere vrijwilligers die de benen uit hun lijf hebben gelopen. Respect.”

“We hebben genoten. Het eten was, zoals eigenlijk wel verwacht, fantastisch. Sterrenrestaurant. Zoals de vrijwilligers hun uiterste best doen om het iedereen naar de zin te maken, hetgeen absoluut gelukt is. We gaan zeker nog een keer mee op een reis.”

Maar het beste nieuws van de avond!

We hebben een fantastisch bedrag van €6.500 opgehaald! Dit geld zal worden gebruikt om extra aangepaste toiletten aan boord te plaatsen, waardoor ons schip nog toegankelijker wordt voor iedereen die van onze reizen wil genieten. Momenteel zijn de toiletten al aangepast voor onze gasten, maar we begrijpen dat extra aangepaste toiletten aan boord zeer gewenst zijn. Deze aanpassingen zullen het voor mensen gemakkelijker maken om zelfstandig naar het toilet te gaan, wat de zelfstandigheid en privacy van onze gasten ten goede komt!

Wilt u ook een verschil maken en ons steunen? Ga dan naar www.vakantieschip.nl/donateur en ontdek hoe u kunt bijdragen aan ons mooie initiatief.

We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van deze avond, en we kijken uit naar meer onvergetelijke momenten aan boord van het Vakantieschip. Samen kunnen we de wereld een stukje mooier maken

Het Vakantieschip!