Word zorgvrijwilliger op het Vakantieschip

Word zorgvrijwilliger op het Vakantieschip en maak het verschil!

Carla gaat al sinds een paar jaar mee als zorgvrijwilliger op de PWA. Het begon allemaal toen een vriendin uit mijn woonplaats Andijk me hierover vertelde, en ik besloot me aan te melden voor een reis. En laat me je vertellen, ik heb er geen moment spijt van gehad!

Ze zeggen dat werken in de zorg als fietsen is; je verleert het nooit. En dat is precies wat ik heb ervaren. Bij aankomst op het schip werden we hartelijk aan elkaar voorgesteld. Melanie Kuiper, onze geweldige zorgcoördinator, zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. De werksfeer is fantastisch en we leren zoveel van elkaar en van onze gasten. Want uiteindelijk is dat waar we het allemaal voor doen: onze gasten een onvergetelijke vakantie bezorgen.

En ik kan je vertellen dat er bij het afscheid menig traantje wordt gelaten. Het zijn de momenten waarop je beseft hoeveel je hebt betekend voor anderen en hoeveel warme herinneringen je samen hebt gecreëerd. Ik kan het iedereen daarom van harte aanbevelen om met ons mee te varen op het Vakantieschip Prins Willem-Alexander!

Dus, als je een passie hebt voor zorg, als je wilt bijdragen aan het vakantieplezier van anderen en als je wilt deelnemen aan een ervaring die je leven zal verrijken, aarzel dan niet langer. Word vrijwilliger op het Vakantieschip!

Een unieke kans

Omdat we op dit moment voldoende vrijwilligers hebben, is het voor verpleegkundige en verzorgende toch mogelijk om je aan te melden voor één van onze reizen. Je wordt dan boventallig ingedeeld. Op deze manier kun je een kijkje nemen aan boord en ervaren hoe het is als zorgvrijwilliger aan boord van het Vakantieschip.

Neem vandaag nog contact met ons op om je aan te melden en meer informatie te ontvangen. Samen kunnen we een wereld van verschil maken!

Kijk hier voor meer informatie