Vakantieseizoen 2023 is van start gegaan!

Het Vakantieseizoen 2023 is van start gegaan!

En we starten met wel met een heel bijzondere reis. We zijn dit vaarseizoen namelijk begonnen met een prachtige reis van 9 dagen over de Rijn en de Moezel. De kapitein en de bemanning stonden alweer te popelen om te vertrekken. Maar ook de vrijwilligers hadden er zin in om met deze vaarvakantie mee te gaan. Het is bijzonder dat er weer zoveel vrijwilligers zich hebben aangemeld voor deze reis of één van de andere reizen die we dit jaar maken. Want alleen dankzij de inzet van vrijwilligers is het voor ons mogelijk om deze reizen aan te bieden aan mensen met een zorgvraag, rollator of rolstoel.

Omdat we dit jaar 50 jaar bestaan hebben we besloten dit jaar ook eens andere reizen aan te bieden. Normaal gesproken vaart het Vakantieschip namelijk altijd van zondag t/m vrijdag. Maar dit jaar hebben we ook twee reizen die net wat langer zijn. Deze eerste reis dus van 9 dagen naar Duitsland. En de op één na laatste kerstreis van 8 dagen naar Duitsland.

Wilt u ook een keer met ons mee voor een 6 of 8 daagse reis met het Vakantieschip? Kijk dan hier voor het actuele aanbod en meld u snel aan!

Of wil je ook als vrijwilliger met ons mee? We zijn voor onze reizen op zoek naar zowel facilitair vrijwilligers als zorgvrijwilligers. Kijk hier voor meer informatie.