De winnaar is bekend

De winnaar van de Aangepaste Vakantiebeurs is bekend!

 

Tiny Bouten heeft een vaarvakantie voor twee personen gewonnen. En zodra bekend werd dat zij deze reis had gewonnen duurde het niet lang of de aanmelding van Tiny en haar man

Piet was bij ons binnen. Tiny stond namelijk te popelen om met ons op vakantie te gaan en over een paar dagen is het zover en gaan ze samen met ons mee naar Duitsland.

Ongeveer een jaar geleden heeft Tiny een CVA gekregen, hierdoor is zij halfzijdig verlamd en zit zij tegenwoordig in een rolstoel. Vorig jaar heeft zij nog samen met haar man geprobeerd met de kamper weg te gaan, maar dat was geen succes. De opstapjes en de niet aangepaste kamper zorgde ervoor dat deze vakantie meer energie kostte dan dat het opleverde. Op internet waren zij daarom op zoek naar toegankelijke vakanties. Vakanties waar het geen probleem is dat je in een rolstoel zit.

En toen hoorde Tiny en haar man van de Aangepaste Vakantiebeurs aan boord van het Vakantieschip. Het leek beide erg leuk om aan boord een kijkje te nemen en al die aanbieders van aangepaste vakanties te zien. Daarnaast wilde Tiny altijd al eens graag mee met een schip. Zij is zelf namelijk jarenlang vrijwilliger geweest bij de Zonnebloem en ging dan mee met het schip om in het restaurant te werken. Tiny verteld: “dit vrijwilligerswerk deed ik om andere mensen een plezier te doen en op de koop toe wordt je daar zelf ook nog eens gelukkig van!”

Wij vinden het dan ook ontzettend leuk dat Tiny met ons mee op vakantie gaat. En deze week zal ze zeker door onze vrijwilligers in de watten worden gelegd!

 

Wilt u ook een keer mee op vakantie? Kijk dan bij ons actuele aanbod op de website.

Of wilt u net als Tiny ook graag andere mensen een plezier doen? Meld u dan nu aan als vrijwilliger!