Helpt u ook mee?

Rianne en Annet gaan een uitdagende kajaktocht maken van Remagen in Duitsland, helemaal naar hun eigen kanovereniging in Uitgeest. Een reis die hen zal leiden langs de prachtige waterwegen van de Rijn, de IJssel, de Randmeren en uiteindelijk naar het IJ.

Maar deze tocht is meer dan alleen een avontuurlijke reis. Rianne en Annet hebben besloten om hun kajaktocht te gebruiken als een kans om geld in te zamelen voor het Vakantieschip. Het is namelijk hard nodig dat de vrijwilligershutten worden aangepast. Onze hardwerkende vrijwilligers maken het elke keer weer mogelijk dat gasten met een zorgvraag of (mobiliteits)beperking van een heerlijk vakantie kunnen genieten. En daarom zou het fijn zijn als de stapelbedden uit de vrijwilligershutten worden vervangen door normale éénpersoonsbedden.  Klimmen om in je bed te komen na een dag hard werken is namelijk niet heel prettig. Annet, zelf ook vrijwilliger op het Vakantieschip, vond het daarom een mooi doel om zich samen met haar vriendin voor in te zetten.

We vragen jou om samen met Rianne en Annet mee te varen en hen te ondersteunen in dit prachtige initiatief. Door een donatie te doen, hoe klein of groot ook, help je niet alleen Rianne en Annet bij het volbrengen van hun tocht, maar draag je ook bij aan het ondersteunen van de vrijwilligers die zich dag in dag uit inzetten voor anderen.

Hartelijk dank voor je steun!

Doneren kan ook via onze website!