Even voorstellen

Suzanne stelt zich voor

Mijn naam is Suzanne Vermunt (2e van links) en sinds januari ben ik werkzaam als project coördinator bij het Vakantieschip. Het organiseren van riviercruises voor mensen met een beperking is mij zeker niet onbekend. In januari ben ik dan ook vol enthousiasme aan de slag gegaan en ben ik alleen nog maar enthousiaster geworden! Ik heb al veel leuke contacten gehad met vrijwilligers en gasten tijdens de Vakantiebeurs.

Bij het Vakantieschip ga ik me de komende tijd druk maken over o.a. het klanttevredenheidsonderzoek, professionalisering van de werkzaamheden op kantoor, ondersteunen administratieve werkzaamheden en al het andere wat op mijn bordje komt te liggen. Ik vind het leuk om samen met andere nieuwe dingen te bedenken maar nog leuker vind ik het om hier uitvoering aan te geven.

Ik ben met veel plezier aan de slag gegaan en ben blij dat ik onderdeel mag uitmaken van deze mooie stichting!

De hele nieuwsbrief lezen? Kijk dan hier!