,

John Vierhouten, nieuwe directeur Prins Willem-Alexander

Per 1 november 2015 heeft de Stichting Varende Recreatie John Vierhouten benoemd tot de nieuwe directeur van de Prins Willem-Alexander.

Na 42 jaar dienstverband gaat de heer Jan Tromp, directeur, per 1 januari 2016 van een welverdiend pensioen genieten. Dankzij de tomeloze inzet van de heer Tromp hebben veel cliënten uit zorginstellingen een onvergetelijke vakantie mogen beleven aan boord van de Prins Willem-Alexander. Het bestuur is de heer Tromp hier zeer erkentelijk voor.

Het bestuur is blij een zeer goede opvolger te hebben gevonden in de persoon van de heer John Vierhouten. John start per 1 november 2015 in zijn nieuwe functie en neemt geleidelijk de taken van Jan Tromp over. 

John stelt zich graag aan u voor:

Mijn naam is John Vierhouten en woonachtig in, de thuishaven van de Prins Willem-Alexander, Harderwijk. Vanaf februari 2003 ben ik actief of zijdelings betrokken bij dit prachtige Vakantieschip. In mijn korte tijd aan boord als stuurman van de Prins Willem-Alexander heb ik erg veel gezien en gehoord wat mij beroerde en waarvan ik dacht wat mooi dat het voor deze gasten zoveel betekent. Ik ben erg blij en trots dat ik vanaf 1 November 2015 mij mag inzetten waar Jan Tromp tot nu toe keihard aan heeft gewerkt; een mooie vakantie aanbieden aan zorgafhankelijke gasten. Vanaf 1 Januari 2016 zal ik het stokje van hem overnemen en mijzelf verdienstelijk maken om het Vakantieschip de Prins Willem-Alexander verder op de kaart te zetten. Samen met het nautische personeel, waar Karel Schuitemaker leiding aan geeft, zullen wij werken aan een mooie toekomst. Hier zullen we hard aan moeten werken aangezien het qua financiële middelen niet de gemakkelijkste tijd is om het schip in te zetten waar wij dat het liefste voor doen en waar het schip ook voor is gebouwd. Namelijk een vaarvakantie aanbieden aan gasten met een zorgbehoefte. Mocht u een goed idee hebben om mee te werken aan de toekomst van het vakantieschip of heeft u belangstelling voor een vaarvakantie, dan ontmoet ik u graag. Mijn telefoonnummer is 06-21547577 of via de mail: john@vakantieschip.nl