Irene Vriens stopt als voorzitter

Voorzitter Irene Vriens stopt met haar functie als voorzitter

Met spijt delen wij mee dat onze gewaardeerde voorzitter, Irene Vriens, heeft besloten om ons vanaf heden te verlaten. Haar vertrek komt voort uit zorg voor haar gezondheid, waardoor zij heeft geconcludeerd dat het niet verstandig is om haar voorzitterschap voor de stichting voort te zetten tot het einde van het jaar. Irene Vriens staat erom bekend dat zij zich met 100% inzet en toewijding inzet voor alles wat zij doet, en op dit moment kon zij deze betrokkenheid niet langer garanderen.

Daarom zijn we genoodzaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe voorzitter. In de tussentijd zal Pim Pera de functie van voorzitter tijdelijk waarnemen, totdat een geschikte opvolger is gevonden. Wij zijn Irene Vriens zeer dankbaar voor haar toewijding en inzet gedurende de afgelopen jaren.

We willen Irene Vriens van harte bedanken voor haar toewijding, tijd en energie die zij heeft gestoken in het leiden van onze organisatie. Haar bijdrage zal niet vergeten worden, en wij wensen haar een spoedig herstel toe.

Met vriendelijke groet,

Pim Pera, (tijdelijk) voorzitter van de Stichting Varende Recreatie