Wilt u ons vakantieschip voor een week boeken in 2022?

Vakantieschip Prins Willem-Alexander gooit ook in 2022 de trossen los om onvergetelijke vaarvakanties te organiseren. Wij doen dat al bijna 50 jaar en hopen dat nog vele jaren met de organisaties te kunnen doen. Het vakantieschip is beschikbaar vanaf zaterdag 13:00 uur tot vrijdag 15:30 uur. In het weekend kunnen er voorbereidingen gedaan worden en de gasten zijn vanaf zondag welkom aan boord. Er wordt gevaren van maandag morgen 08:00 uur tot en met vrijdag 12:00 uur. De (zorg) organisatie verzorgt zelf de zorg voor de gasten.

 

In overleg met de organisatie wordt een vaarroute samengesteld. De vertrekplaats en de plaats van aankomst zal zoveel mogelijk worden aangepast aan de planning van het vaarschema en beschikbaarheid van de gekozen haven.

Wilt u een aantal facilitaire zaken uitbesteden, zoals schoonmaak en catering, dan is dit mogelijk en de kosten hiervan vind u op het inschrijfformulier.

Heeft u belangstelling voor een vaarvakantie of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de heer J. Vierhouten, Directeur, telefoonnummer 06-21 54 75 77.

Download het reserveringsformulier 2022