Een terugblik op het Paasarrangement

Terugblik op Paasarrangement voor het goede doel!

Vrijdagmiddag arriveerde het Vakantieschip in de haven van Den Oever. Een mooi plekje aan de Oostkade vanwaar het Paasarrangement van start ging.

Eerst kwamen de deelnemers aan boord voor koffie of thee met een Paas petit fours. Het was meteen gezellig. Na de koffie op pad voor een mooie wandeling of fietstocht over het voormalig eiland Wieringen. Bij terugkomst wist iedereen de bar snel te vinden voor een borrel, welke lekker in het zonnetje op het bovendek of gezellig in de grote salon werd genuttigd. Daarna gingen de trossen los voor een vaartocht over de Waddenzee richting Den Helder, werden er zeehonden gespot en was het inmiddels tijd voor het diner. Natuurlijk stond er vis uit Den Oever op het menu en voor de niet vis liefhebbers was er een lekker stukje vlees.
En dat ging erin, want van wandelen en fietsen krijg je trek! Na afloop een lekker ijsje van Wieringer bodem, wat het arrangement compleet maakte. Ook voor de rondleiding over het Vakantieschip was veel animo. Kortom, we kijken terug op 2 zeer geslaagde dagen!

Bij deze onze dank aan de vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt en dank aan de deelnemers die mee hebben gedaan! De opbrengst voor het Vakantieschip is 6000 euro. En daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee, want met dit geld kunnen we vaarvakanties voor mensen die zorg nodig hebben betaalbaar houden!