Even voorstellen: Isabella Breukhoven

Hallo!

Mijn naam is Isabella Breukhoven en ik ben de nieuwe beleidsadviseur voor de Stichting Varende Recreatie.

Sinds augustus 2021 ben ik al aan het werk voor de Stichting. In het begin voor maar een paar uurtjes per week maar inmiddels zijn mijn uren uitgebreid en wordt het dan ook tijd om mijzelf voor te stellen. Met veel plezier zorg ik ervoor dat mensen met een zorgvraag of beperking heerlijk van een vakantie aan boord van ons schip kunnen genieten. Achter de schermen zorg ik ervoor dat processen goed verlopen er een goed vrijwilligersbeleid is en dat alles geregeld is zodat gasten bij ons aan boord zorgeloos op vakantie kunnen. Want hoe fijn is het om een bijdrage te leveren aan een beetje geluk en plezier. En er samen met vrijwilligers en collega’s verantwoordelijk voor te zijn dat een echtpaar bijvoorbeeld weer eindelijk samen op vakantie kan of dat iemand na heel lang thuis te hebben gezeten toch weer eropuit kan!

Vakanties organiseren voor mensen met een handicap en zorgvraag is mij niet onbekend. Hiervoor heb ik namelijk bij de Zonnebloem gewerkt als manager van de afdeling Vakanties & Evenementen. En lang geleden ben ik mijn carrière begonnen als verpleegkundige, waarna ik jarenlang manager ben geweest in het verpleeghuis en in de thuiszorg. Ik heb dus altijd al een zorg-hart gehad.

Samen met mijn gezin, wat bestaat uit een lieve man, 4 fantastische kinderen  (2 dochters een stiefdochter en een stiefzoon) trekken wij er ook regelmatig op uit. Met zijn 6en hebben we al heel wat van de wereld gezien en op vakantie gaan en reizen is dan ook een belangrijke bezigheid van ons gezin. Mede daarom vind ik het dan ook zo ontzettend leuk om vakanties mogelijk te maken voor iedereen!