Stagiaire aan boord van het Vakantieschip Prins Willem-Alexander!

We willen graag het verhaal delen van onze stagiaire die afgelopen week mee was aan boord om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Haar oma werkt regelmatig aan boord van het Vakantieschip omdat zij de Vakantiecoördinator is. Zij doet dit werk al jaren vrijwillig en zorgt er dan voor dat alles reilt en zeilt aan boord. Daarom was het natuurlijk ontzettend leuk dat haar kleindochter aan boord een keer mee kon als stagiaire. Een kort verslagje van Lotte:

“Ik was vandaag met mijn opa en oma naar een Vakantieschip om ouderen een leuke vakantie te bezorgen. Het schip lag toen we aankwamen in Lelystad. Eenmaal aan boord heb ik geholpen met de bevoorrading, heb ik de bedden voor de gasten opgemaakt en spullen klaargelegd. Een dag later kwamen de gasten aan boord. En iedereen werd ontvangen met koffie en gebak.

Het was leuk dat ik overal op het schip heb mee kunnen kijken en ook overal mocht helpen. Bij het diner heb ik helpen uitserveren en in de avond heb ik met een aantal gasten  een spelletje gedaan. En ik mocht ook even bij de kapitein in de stuurhut kijken!

Het was een ontzettend leuke ervaring!”

We zijn ontzettend trots op de inzet van onze stagiaires en vrijwilligers. Dankzij hen kunnen onze gasten genieten van een heerlijke, onbezorgde vakantie.

Wil jij ook deel uitmaken van ons vrijwilligersteam? Klik dan hier!