Vrijwilligers zijn enthousiast!

Vrijwilligers zijn enthousiast over het Vakantieschip!

Onze vrijwilligers zijn de spil van het Vakantieschip, en we zijn blij om te delen dat het Klant Tevredenheidsonderzoek (KTO) van 2023 bijzonder positief is! Hier zijn enkele hartverwarmende bevindingen die ons trots maken:

Super Team

“Wat een super team! Onze vrijwilligers voelden zich als één grote familie tijdens de vakantieweek op het Vakantieschip. De gezellige sfeer en fijne collega’s hebben deze ervaring onvergetelijk gemaakt.”

Warm Welkom

“We worden in een warm bad ontvangen met veel ruimte voor inbreng van vrijwilligers en gasten. Flexibiliteit is een sleutelwoord, waardoor iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt.”

Culinaire Complimenten

“Waardering voor de keuken! Geweldig lekker eten en een hardwerkend team dat elke maaltijd tot een feest maakte.”

Super Week:

“Het was een super week! Onze vrijwilligers kijken terug op een ervaring die hen niet alleen blij maakt maar ook een gevoel van voldoening gaf.”

Uiteraard nemen we ook de feedback ter harte om onze dienstverlening te verbeteren:

Meer Informatie

“We hebben gehoord dat er behoefte is aan meer informatie vooraf over de werkzaamheden en wat vrijwilligers kunnen verwachten. In 2024 gaan we zorgen voor uitgebreidere voorlichting. En waar mogelijk worden zij een avondje eerder op het schip uitgenodigt”

 Nieuwe Vrijwilligers

“Om de integratie van nieuwe vrijwilligers te verbeteren, gaan we in 2024 specifieke aandacht besteden aan het apart nemen en informeren van nieuwkomers.”

 Comfortabele Hutten:

“We begrijpen dat de bedden als te hard worden ervaren en dat stapelbedden niet meer van deze tijd zijn. Maar we hebben goed nieuws: er loopt momenteel een fondsenwervingsactie om de hutten voor vrijwilligers dit jaar nog aan te passen. Zodat wij hen een betere nachtrust kunnen bieden.

Natuurlijk zijn we elke week weer enorm dankbaar dat de vrijwilligers zich inzetten voor de gasten van het Vakantieschip en we streven er dan ook naar om hun ervaring op het Vakantieschip elk jaar te verbeteren. Het feit dat 93,0% van de vrijwilligers de vakantie met een 8 of hoger beoordeelt, is voor ons de grootste beloning! Bedankt aan ons fantastische team en alle vrijwilligers die deel uitmaken van het Vakantieschip!

 

Wilt u er ook voor zorgen dat de vrijwilligers een goede slaapplek hebben zodat zij overdag gezond en uitgerust zijn, zodat ze de gasten een heerlijke vakantie kunnen geven?

Uw donatie is welkom!