Een week met het Vakantieschip mee!

Een week mee aan boord!

Hallo allemaal! Mijn naam is Susanne en ik werk sinds 2022 voor de Stichting Varende Recreatie op kantoor. Toen ik hier net kwam werken ben ik een paar dagen met het Vakantieschip meegevaren. Maar ik wilde ook graag een keer een hele week mee. En afgelopen week was het zover!

Op zaterdagavond stapte ik aanboord, klaar voor een hele week varen door Duitsland. De kerstsfeer hing al in de lucht en we hebben dan ook heel wat kerstmarkten gezien deze week. Mijn week aan boord voelde als een soort snuffelstage, waarin ik alle facetten van het schip ontdekte.

Van de avonddrukte in het restaurant tot het meelopen met de zorgverleners; ik heb een enorm respect voor de vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten. Ze werkten hard en deden er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige tijd had. Zelfs een ontbijtje op bed was geen probleem, want vakantie is tenslotte bedoeld om te genieten!

Mijn nieuwsgierigheid leidde me ook naar de stuurhut, waar ik over de schouder van de kapitein heb meegekeken. Heerlijk om zo over het water uit te kijken. Het landschap ziet er zo mooi uit vanaf het water. ’s Avonds was het tijd voor de polonaise, en hebben we gezellig met elkaar en met de gasten gedanst.

Deze week was intensief, met late avonden en vroege ochtenden, maar ik heb met volle teugen genoten. Tussen alle bedrijven door hadden we ook nog tijd om de planning voor het komende jaar te bespreken. Ik ga ervoor zorgen dat iedereen snel te horen krijgt of ze kunnen deelnemen aan de reizen in 2024!

Nu, moe maar voldaan, ben ik terug thuis. En één ding is zeker: dit was niet mijn laatste reis met het Vakantieschip. Vol enthousiasme kijk ik uit naar de volgende keer!

En wilt u ook graag mee in 2024? Wacht dan niet te lang en meld u aan via onze website!