Het aanbod 2023 is bekend!

Vanaf vandaag kunt u zich online aanmelden voor een vakantie in 2023.

En we hebben mooi nieuws! Want we starten het seizoen volgend jaar met een reis door Duitsland van maar liefst 9 dagen. U bent er dan even echt helemaal uit en u kunt genieten van plaatsen waar we normaal niet zo gemakkelijk kunnen komen. Zo gaan we bijvoorbeeld naar Braubach. Een sprookjesachtige stad met middeleeuwse kastelen, kerken en pleinen, omgeven door het opvallende landschap van het Rheintal. Maar we gaan deze week ook naar Koblenz en Keulen en naar bijvoorbeeld Königswinter. Deze Duitse plaats ligt aan de Rijn en in het oude Zevengebergte.

Maar wilt u juist liever wat minder lang dan kunt u ook kiezen voor de 5 daagse reis. En bijkomend voordeel is dat deze reis dan ook weer net wat goedkoper is. En ook al gaan we minder lang. Wij kunnen u beloven dat ook dit weer een prachtige reis wordt waarbij we naar o.a. Nijmegen en Gouda gaan. In Gouda kunt u natuurlijk genieten van de heerlijke Goudse kaas en stroopwafels. En wanneer we naar Dordrecht gaan bezoekt u een bijzondere stad met meer dan 1000 monumenten, karakteristieke straatjes en een historische haven.

En dan hebben we ook nog een aantal 6 daagse reizen. Waaronder een prachtige reis naar de Waddeneilanden.

Wilt u liever de informatie en het aanmeldformulier per post thuis ontvangen? Dan vraag ik nog even om geduld. In de eerste weken van januari gaan wij de flyers en aanmeldformulieren versturen. Wilt u zich nu al aanmelden? Dan kan u het inschrijfformulier hier invullen

Op onze website ziet u ons vakantieaanbod t/m juli. In de loop van 2023 zullen we ook het aanbod voor de rest van het jaar bekend maken.

 

Bekijk onze vaarvakanties in 2023 en meld u direct aan