Vier vriendinnen op avontuur!
 
Vier fantastische dames aan boord van de Prins Willem Alexander voor hun allereerste vakantie samen op het water! Met een gemiddelde leeftijd van 90 jaar, laten Riek, Map, Til en Ank zien dat leeftijd slechts een getal is wanneer het gaat om plezier maken en nieuwe avonturen beleven!
 
En wat een lof hebben ze voor deze reis! “Het kan niet beter,” zeggen ze in koor. Varen met het Vakantieschip is zo mooi en de sfeer aan boord is erg gezellig. Maar ook de bediening en de hulp van alle vrijwilligers wordt erg gewaardeerd.

Ondanks dat ze gewoonlijk met vijf vriendinnen op pad gaan, wordt één van hen gemist deze keer. Maar deze hechte groep van vier vriendinnen laat zich daardoor niet uit het veld slaan. Ze kennen elkaar al zeven jaar, sommigen zelfs al dertig jaar! Van gezellig uit eten gaan tot het herdenken van dierbaren, deze dames doen van alles samen. En de gesprekken aan boord? Die gaan nooit vervelen, vol met herinneringen aan de vele activiteiten die ze samen beleven.

Volgend jaar staat er alweer een nieuw vakantie op de planning – een vaarvakantie naar de Waddeneilanden! Wij kijken er nu al naar uit om deze gezellige groep vriendinnen weer aan boord te mogen ontvangen voor nog meer onvergetelijke momenten!