Genieten op het zonnedek

Genieten op het zonnedek en leuke gesprekken met andere gasten!

Nadat mijn man gehandicapt werd door een herseninfarct was de mogelijkheid om er samen op uit te gaan ineens zeer beperkt.

Onze ziel en zaligheid was altijd op en aan het water. Dat gemis begon te kriebelen en zo gingen we zoeken naar een mogelijkheid. Het eerste wat dan opkomt is de – voor onze generatie bekende – Henri Dunant van het Rode Kruis. Die bleek verkocht te zijn. Doorzoekend op het internet kwamen we bij “aangepaste Vaarvakanties” en zo bij het Vakantieschip Prins Willem-Alexander. Wat een geluk!

Ondertussen hebben we in 2022 twee tochten gemaakt en in 2023 weer twee. Naar Duitsland, de Nederlandse Wadden en naar België. 
Het varen, het kijken naar de oevers en het landschap, de stadjes en de voorbij varende scheepvaart is zo ontspannend. Een beetje mijmeren over wat was en wat nog mogelijk is. Genieten op het zonnedek en leuke gesprekken met andere gasten en de crew.

Wanneer het schip afgemeerd is in een van de plaatsen op de route is er de mogelijkheid om te gaan passagieren. Daarbij kun je geassisteerd worden door een van de vrijwilligers. Kortom zo is het voor alle gasten mogelijk om toch te kunnen rondkijken op de wal, te shoppen of een terrasje te pakken. Zo maak je kennis met nieuwe  bootvrienden waar we soms ook na de reizen nog contact mee hebben.

Een reis met de PWA is een echt feest. De gasten worden verwend door de enthousiaste crew met de lekkerste hapjes, maaltijden en drankjes. En de goede zorg voor hen die hulp nodig hebben, alles door toegewijde en capabele vrijwilligers, maken een verblijf op de PWA tot een onvergetelijke ervaring.“

Geniet ook mee van ontspannende tochten langs Duitsland en de Nederlandse Wadden, gevuld met adembenemende landschappen, gezellige gesprekken en nieuwe vriendschappen.

Meld u nu aan voor één van de vaarvakanties in 2024