,

Even voorstellen: Corinda Kardol

Sinds 1 maart jongstleden ben ik als managementassistente werkzaam bij vakantieschip Prins Willem-Alexander. Hierbij wil ik mij graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Corinda Kardol, 27 jaar oud. Naast mijn huidige taak als managementassistent ben ik werkzaam als verpleegkundige in een  ziekenhuis.

Voorheen was ik werkzaam bij Zorggroep Noord-West Veluwe waarbij ik kennis maakte met de Stichting Varende Recreatie. Afgelopen vier jaar heb ik met hen een bijdrage mogen leveren als zorgvrijwilliger in desbetreffende vaarvakanties en hoop dit komende jaren nog voort te zetten. Daarnaast houd ik mij bezig als vrijwilligerscoördinator indien er facilitaire ondersteuning gewenst is vanuit vakantieschip Prins Willem-Alexander.

Gedreven door de passie zorgvragers te betrekken bij de maatschappij waardoor men word gehoord en gezien, niet zoals ze waren maar zoals ze zijn en willen zijn, en dat extraatje te kunnen bieden wat in woon-zorgorganisaties niet mogelijk is zorgt voor fantastische en onvergetelijke vakantieweken.

Vanuit mijn rol als managementassistente zal ik het management ondersteuning bieden waar nodig en mijn bijdrage leveren bij de oplevering en schoonmaak aan boord op de vrijdagen.

Ik kijk er naar uit om het komende vaarseizoen met u kennis te mogen maken en gezamenlijk met de bemanning van vakantieschip Prins Willem-Alexander een bijdrage te kunnen leveren aan uw inzet om zorg te dragen voor onze gasten.

Corinda Kardol
Managementassistente vakantieschip Prins Willem-Alexander