Even voorstellen!

Even voorstellen!
Mijn naam is Miranda Boer. Ik ben 29 jaar oud en ik ben geboren in Den Helder. In Den Helder wonen en leven mensen samen met het water. Omringd door de Noordzee, het Marsdiep en natuurlijk de Waddenzee. Het is dus niet gek dat ik uiteindelijk voor een beroep heb gekozen op het water!

In 2015 ben ik gaan werken in de binnenvaart. Eerst ben ik begonnen in de keuken aan boord van het MPS de Zonnebloem. Maar later ben ik omgeschoold tot schipper. Na een aantal jaren te hebben gevaren heb ik nog een korte periode aan boord van een chemie tanker gewerkt. Maar ik miste het contact met de mensen en sinds juni 2023 werk ik dan ook als stuurman aan boord van de Prins Willem Alexander.

Dit is een plek waar ik het enorm naar mijn zin heb. Het contact met de mensen en natuurlijk het varen met het Vakantieschip, dat is helemaal mijn ding! Het is voor mij dan ook een cadeautje dat ik hier mag werken. De blije mensen en hun dankbaarheid, dat is waar ik het allemaal voor doe.

Voor mij is geen stap teveel en ik heb er alles voor over om samen met de vrijwilligers onze gasten een fantastische reis te bezorgen.

Hopelijk tot ziens aan boord!