Het verhaal van Truus

Een gast verteld over de 9 daagse reis met het Vakantieschip;

Wat een belevenis om met de PWA op vakantie te mogen en nog wel 9 dagen! Heerlijk was het om je te laten verwennen. En ik kan u verzekeren, dat doen ze hoor. Ik kwam aan met rollator, eerst werd er gevraagd: Kunt u zelf lopen op de loopplank? Ze bleven op de loopplank vlak achter mij lopen, zodat er zeker niets mis kon gaan. En bij de ingang stond de kapitein mij en alle andere gasten op te wachten. We kregen eerst de tijd om even bij te komen van de reis met een kopje koffie of thee en vervolgens konden we naar onze hut, waar mijn koffers al klaarstonden.

Tijdens de reis was er eindeloos veel drinken, koffie, thee, bier, fris, maar ook een heerlijk advocaatje met slagroom. En dan het eten, het ontbijt en de lunch er was keuze uit zoveel mogelijkheden. Van der Valk is er niets bij! Alles werd bij je gebracht. De vrijwilligers waren echt zo vriendelijk. En wat betreft het diner, we hadden een sterrenkok. zij verzorgde samen met vrijwilligers met zoveel liefde het diner. We hebben hiervan genoten.

Medische hulp werd ook geboden en alle zorg werd uit handen genomen van de mantelzorgers. Zij konden daardoor ook heerlijk genieten van deze vaarvakantie. Mijn zus kreeg zelfs thee op bed terwijl haar man verzorgd werd. Wat een luxe! Een grote pluim voor alle liefde, zeer bekwame hulp en het wakende oog van alle zusters.

En dan de middag, dat was een feest! De eerste middag gingen we van de boot af en zat ik in een rolstoel die geduwd werd door een vrijwilliger. Ze duwde me met zoveel liefde over alle keien de berg op en af. We hebben genoten van alle tekst en uitleg over de diverse bijzonderheden en de leuke pleintjes. Ook tijdens het varen wordt er veel verteld over de Rijn, de Moezel, de waterstanden. Het was meer dan grandioos.

Kortom een reis om niet te vergeten!

Truus

 

Wilt u ook mee? Kijk dan hier voor welke reis u zich nog kunt aanmelden!