Vakantie bespiegelingen

 

Vakantie bespiegelingen

Aity en Andre Berends zijn in de zomer voor het eerst mee geweest met het Vakantieschip. Het maken van een Rijnreis was een reeds lang bestaande wens. En deze kwam nu eindelijk in vervulling!

Dankzij een tip van vrienden, hoorden Aity en Andre van de Stichting Varende Recreatie en hebben zij ervoor gekozen om bij deze organisatie een vakantie te boeken. André verteld dat het  steeds moeilijker wordt om met andere cruiseschepen mee te gaan. Veelal worden gasten met een fysieke beperking vanwege ‘veiligheidsredenen’ geweigerd. Of zitten organisaties erg snel vol, waardoor het lastig is om daar een vakantie te boeken. Maar gelukkig was er nog wel plaats aan boord van het Vakantieschip en konden zij op een zondag aan boord in Arnhem inschepen.

En wat hebben zij genoten! André verteld dat ze het in Boppard niet konden laten om met een stoeltjeslift (incl. rolstoel!) naar het uitzichtpunt Vierseenblick te gaan. Waar over een afstand van 915 meter een hoogteverschil van 232 meter wordt overbrugd. Met als beloning een fenomenaal uitzicht op de kronkelende Rijn en een rotsachtige omgeving. Deze week werd ook Rüdesheim aangedaan een stad die zeer bekend staat om zijn wijn. Maar ook de witte wijn aan boord was zalig net als de creaties van de keukenstaf met o.a. een exquise Captains Diner.

Helaas komt aan alles een eind, zo ook aan deze week. André en Aity kijken met een voldaan gevoel terug op een heerlijke Rijnreis waarbij zij ook nog eens verrassende en blijvende contacten hebben opgedaan. Met een koffer vol herinneringen zijn zij weer huiswaarts gegaan. En zegt André, we willen ook graag de verzorgenden bedanken  voor al hun goede zorgen!

Eenmaal thuisgekomen hebben André en Aity direct weer een vakantie geboekt en binnenkort gaan zij mee met de kerstreis! Ze kijken hier weer enorm naar uit.

Wilt u ook mee met een Rijnreis? Kijk hier voor het actuele aanbod