VAART U MET ONS MEE?? Dat was de oproep die werd gedaan door het vakantieschip. In juli werden via de flyers en andere media kanalen de aandacht getrokken. Deze reis was binnen een maand vol. 12 September was het zover en staken wij voor het eerst van wal met een groep vakantiegangers. Nou zal u denken: voor het eerst? Wij hebben inderdaad voor het eerst een reis gemaakt met gasten die bij ons een vaarvakantie hebben geboekt. Het was een groep vakantiegasten die de informatie door vrijwilligers hadden gekregen en geboekt. Directeur John Vierhouten benoemd dat dit een prachtige samenwerking is tussen de vrijwilligers en de vaste krachten van het Vakantieschip. Dat de gasten genoten hebben is te lezen in het bijgevoegde stuk van een gast en mantelzorger. John Vierhouten benoemt dat de volgende reis zeker weer een mooie reis gaat worden. Wilt u meer informatie kan u altijd bellen of mailen!

Mijn moeder (89 jaar) en ik hadden ons aangemeld om als gasten mee te varen op dit prachtige vakantieschip voor de reis van 12-19 september. Er waren veel gasten uit Noord-Holland en toevallig waren er nog 2 dames uit Warmenhuizen, Ineke met haar tante Alie waar we veel gezellige uurtjes mee doorgebracht hebben. We zijn zondagmiddag 12 september in Harlingen ingescheept samen met de andere gasten. Maandagochtend begon de reis met een tocht over de Waddenzee naar Terschelling, waar we ’s middags een tour hebben gedaan met een huifkar over het mooie eiland. Dinsdag voeren we weer naar het vaste land, naar Medemblik, waar we ’s middags onder een stralende zon heerlijk door de stad gewandeld/gewinkeld hebben en natuurlijk lekker op een terrasje hebben gezeten. Alle avonden kregen we een heerlijk diner en ook was er ’s avonds vertier voor de gasten. Woensdag voeren we naar Zaandam en ook daar gingen veel gasten van boord om de omgeving te verkennen. Donderdag voeren we over het drukbevaren Amsterdam Rijnkanaal en de brede Nederrijn naar het vestingstadje Wijk bij Duurstede. Onder een stralende zon gingen we ’s middags het stadje in en het was een interessante ontdekkingstocht. Donderdagavond was er een feestelijk diner als afsluiting van de reis.

Vrijdagochtend voer het schip naar Arnhem, het eindpunt van een geweldig mooie, en gezellige week waar het ons werkelijk aan niets ontbroken heeft. Het team dat alles mogelijk heeft gemaakt bestond uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers die als gastvouw, verpleegkundige, schoonmaker, zorgverlener, manusje van alles of kok ieder zijn taak had. Met daarnaast natuurlijk de kapitein, machinist, 1e stuurman en een matroos die het schip bemanden. De professionele zorg, de liefdevolle aandacht voor de gasten, het heerlijke eten, de ontspanning op het water, het mooie dakterras, de gezellige sfeer, het was allemaal TOP! Alles werd in goeie banen geleidt door de ervaren gastvrouw Arja die er al jarenlang voor zorgt dat alles op rolletjes loopt op het schip. Denkt u, dat u gezien uw leeftijd en/of de zorg die u, of uw partner nodig heeft niet meer op reis kunt gaan, dan heeft u het mis want deze manier van vakantie vieren is ook perfect voor u. Een aanrader!

Mede namens mijn moeder, BEDANKT!

Denkt u, dat u gezien uw leeftijd en/of de zorg die u, of uw partner nodig
heeft niet meer op reis kunt gaan, dan heeft u het mis want deze manier
van vakantie vieren is ook perfect voor u. Een aanrader!
De volgende reis is 24 – 29 oktober 2021

Route: Kampen – Zuthpen – Arnhem – Wijk bij Duurstede –
Zaandam – Huizen.

Aanmelden kan via Arja Smit T. 0630293074