In samenwerking met sportcentrum Iedema zal er in het weekend van 8 & 9 Februari een sportief evenement worden georganiseerd op Vakantieschip Prins Willem-Alexander in Harderwijk om geld op te halen voor de beddenactie. Bent u ook benieuwd naar de invulling? Check deze website en Facebook regelmatig!

In navolging op het grote succes van de culinaire wandeltocht over Wieringen komt er een vervolg en wel nu door de historische stad Harderwijk de thuishaven van het Vakantieschip. Tijdens de Winterse Wandeling ( 10 kilometer ).  langs de verschillende bezienswaardigheden zullen er een aantal winterse gerechten worden geserveerd.  Hier zal een beperkt aantal personen worden toegelaten. VOL=VOL.

U wordt ingedeeld in een groep van ongeveer 20 personen die starten in hetzelfde tijdvenster. Deze tijdvensters zullen liggen tussen 14:00 en 15:15 uur en worden in de week voor aanvang van de tocht per e-mail toegestuurd.  Ontvangst is aan boord met koffie en thee en lekkernijen. Het schip ligt afgemeerd aan de Strekdam in Harderwijk. Van daaruit loopt u de route door Harderwijk met een aantal stops om de rijke historie op de snuiven en uiteraard lekkere winterse gerechten voorgeschoteld te krijgen. De finish is aan boord met een mooi nagerecht! Deze staat gepland tussen 17:30 uur en 18:45 uur.

De kosten zijn 50,- p.p.

Aanmelden voor de Winterse Wandeling kan via onderstaand formulier, maar wacht niet te lang want vol=vol.

Na aanmelding ontvangt u binnen enkele minuten een automatische bevestiging met de betaalgegevens. Als de betaling binnen is, is de inschrijving definitief. (Let op, heeft u binnen een paar minuten geen bevestiging ontvangen dan staat deze waarschijnlijk bij de ‘ongewenste e-mail’)