Vaarvakantie

Vanaf de Prins Willem-Alexander ziet men Neerland’s prachtigste plekjes terwijl men geniet van het comfort en de luxe van een echt ‘cruiseschip’. Dagelijks meert het schip aan in sfeervolle havenstadjes en pittoreske dorpjes. De gasten genieten van het prachtige uitzicht, het zonnedek en de faciliteiten aan boord voor een onvergetelijke vakantie.

Wilt u mee op vakantie?

De Prins Willem-Alexander wordt gehuurd door een zorgorganisatie voor een hele week. Vanaf zaterdag 13.00 uur tot vrijdag 15.30 uur is het schip beschikbaar. De zorginstelling kan vanaf zaterdag 13.00 uur het schip inrichten, zoals bijvoorbeeld de bedden opmaken (dekbedden zijn aanwezig) en het proviand aan boord te brengen. Het varen begint op maandagmorgen tot en met vrijdagmiddag 13.00 uur, maar heeft u andere wensen dan is dat uiteraard bespreekbaar.

In overleg met de zorgorganisatie wordt er een vaarroute samengesteld. De vertrekplaats en de plaats van aankomst zal zoveel mogelijk worden aangepast aan de planning van het vaarschema en beschikbaarheid van de gekozen haven.

Wilt u een aantal facilitaire zaken uitbesteden zoals schoonmaak en catering, dan is dit ook bespreekbaar. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Heeft u belangstelling voor een vaarvakantie of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de heer J. Vierhouten, Directeur, telefoonnummer 0341-414925.