Waarom sponsoren?
Nu het schip wat ouder wordt vraagt dit meer vernieuwingen aan boord. De kosten aan het schip en interieur beginnen steeds verder op te lopen. We proberen al jaren de kosten te drukken en de huurprijs zo laag en stabiel mogelijk te houden. Maar door grote investeringen te doen aan het interieur en de techniek wordt dit steeds moeilijker. Daarom hebben we nu juist sponsoren hard nodig en hopen we op deze steun te kunnen vertrouwen de komende jaren.

Sponsors van harte welkom!
Wilt u met uw bedrijf de Prins Willem-Alexander eenmalig een donatie doen of wilt u ons juist structureel steunen? Wordt dan een van onze sponsors! Als u onze sponsor wordt, dan besteden we daar aandacht aan door middel van een bericht op onze website en Facebook. Voor u dus positieve publiciteit.

Sponsoren in natura
Heeft u producten die u wilt doneren aan ons of wilt u ons ondersteunen met een bepaalde dienst? Dat is sponsoren in natura. Het gaat hier om bijvoorbeeld om materialen, onderhoud van apparatuur en gebouw, schoonmaakwerkzaamheden e.d.

Sponsoren in geld
De Stichting Varende Recreatie is een stichting zonder winstoogmerk. Dus al het geld dat binnenkomt, komt ten goede aan de gasten van het schip. Door schenkingen kunnen we de huurprijs aantrekkelijk houden.

Wordt u ook sponsor?
Wilt u een donatie doen of ons structureel steunen, dan kunt u contact opnemen met John Vierhouten, directeur te bereiken telefonisch: 06-21547577 of via de mail: john@vakantieschip.nl. 

30 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.