Mijn naam is Anske Rook en werk sinds twee maanden als stuurman op vakantieschip Prins Willem-Alexander. Na een aantal jaar in de commerciële passagiersvaart wilde ik graag weer werken met gasten, die ten volle van de week genieten en het ook keihard verdienen.

Voor de commerciële passagiersvaart was ik acht jaar werkzaam op de J. Henry Dunant, het hospitaalschip van het Nederlandse Rode Kruis. Tijdens deze periode op de commerciële passagiersvaart merkte ik dat ik de doelgroep van een hospitaalschip miste. Water zit in mijn genen. Naast mijn werk op Prins Willem-Alexander bezit ik zelf een vrachtschip. Dit vrachtschip heb ik omgebouwd tot plezierschip in historische staat. Hier haal ik veel energie uit.Natuurlijk heb ik nog veel meer te vertellen maar dat doe ik graag aan boord.

Graag tot ziens op het vakantieschip Prins Willem-Alexander.

Anske Rook

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.