Sinds 1 februari jongstleden ben ik de nieuwe kapitein van de Prins Willem-Alexander. Hierbij wil ik me graag even voorstellen: Mijn naam is Walter Redering  en ben 31 jaar oud.  Hiervoor heb ik drie en half jaar gevaren op de J. Henry Dunant van het Nederlandse Rode Kruis. In die jaren heb ik het genoegen gehad om samen met collega’s en vrijwilligers, voor mensen met een beperking of een handicap, een onvergetelijke week te bezorgen.

Voor mijn periode op de Henry Dunant heb ik zes jaar in de horeca gewerkt in binnen- en buitenland. Daarvoor heb ik nog vier jaar gevaren in de binnenvaart op tankschepen als stuurman en kapitein.

Ik kijk er naar uit om samen met  de bemanning van de Prins Willem-Alexander er voor te zorgen dat al onze gasten een onvergetelijke vaarweek beleven en hoop dat we er samen in 2018 een heel mooi vaarseizoen van gaan maken.

Met vriendelijke groet,

Walter Redering
Kapitein Prins Willem Alexander

 

 

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.