Het schip is speciaal ingericht voor gasten die moeilijk ter been zijn, zoals gebruikers van een rollator of een rolstoel. Hieronder kunt u zien welke voorzieningen aanwezig zijn op het schip:

Gastenhutten

Het schip heeft 25 ruime twee persoonshutten voor de gasten. Deze bevinden zich op het hoofddek. De hutten zijn ingericht met, elektrische hooglaagheden, televisie, huistelefoon, zusterbel, voldoende kastruimte en een wastafel. Elke hut heeft een eigen klimaatregeling waarmee de verwarming en de airconditioning geregeld kan worden.Op de televisie is te zien, via het interne systeem, de gebeurtenissen in de grote salon, de GPS gegevens vanuit de stuurhut en het uitzicht op het water voor het schip. Dus lekker wakker worden en vanuit het bed kijken waar het schip naar toe vaart.

Bovendek met terras

Met de lift, die groot genoeg voor een bed is, kan men buiten op het bovendek komen. Op dit dek is een serre en een zonneluifel. Ook is hier het terras voor de zon genieters.

Overige ruimtes

In de receptie en in het verpleegkantoor zijn belpanelen geplaatst en hier komen ook de oproep signalen uit de toiletten en badkamers binnen.

Naast de grote salon voor de bewoners met een bar, sterrenhemel, groot televisiescherm en toneelverlichting is er een personeelssalon met bar en muziekcomputer en een kleine salon voor familie ontvangst van de gasten.

De bar in de grote salon en in de personeelssalon is compleet met glazenspoelbak, biertapinstallatie, flessenkoeling en een ijsblokjesmachine.Voor de begeleiding zijn 23 tweepersoonshutten met, huistelefoon, radio, wekker, kledingkasten, en een toilet /douche ruimte beschikbaar.Voor de dokter is er een poli aanwezig. Een wasserij staat ter beschikking van de begeleiding. Er is ook een moederkruik voor de gasten.