Mooie complimenten

Wat een mooie complimenten voor het Vakantieschip!

Bij Stichting Varende Recreatie streven we ernaar om iedereen aan boord van ons Vakantieschip een onvergetelijke ervaring te bieden. Na elke reis vragen wij onze gasten en vrijwilligers hoe zij de week hebben ervaren en of zij nog tips voor ons hebben. In de weken dat zorgorganisaties met ons meevaren, vragen wij ook aan hen hoe zij hun verblijf bij ons hebben gevonden. We willen dat iedereen het naar zijn zin heeft en blijven ons daarom voortdurend ontwikkelen en verbeteren.

Dit jaar hebben we al veel klanttevredenheidsonderzoeken terug ontvangen en de resultaten zijn geweldig:

  • Zorgorganisaties gaven ons gemiddeld een 9
  • Vrijwilligers waardeerden ons met een 8,5
  • Onze gasten beoordeelden ons met een 9

Deze cijfers maken ons ontzettend trots. Uit de opmerkingen in de klanttevredenheidsonderzoeken blijkt dat onze gasten enorm genieten van de aandacht van onze vrijwilligers. Onze vrijwilligers hebben oog voor wat iemand nodig heeft, of het nu gaat om een praatje of een arm om iemands schouder.

Daarnaast geven de zorgorganisaties aan dat hun bewoners volop genieten van de reis. Het biedt hen de kans om er even tussenuit te zijn en nieuwe herinneringen te maken. Thuis kunnen zij hier met een bijzonder gevoel op terugkijken en er nog lang van nagenieten.

We zijn ontzettend blij met deze prachtige feedback en blijven ons inzetten om iedereen aan boord van Het Vakantieschip een zorgeloze en onvergetelijke vakantie te bieden.

 

Kijk hier voor ons actuele aanbod